Website laten maken

Wij gaan net zolang door met het bouwen van uw weboplossing todat we er zelf tevreden over zijn.

Heb je een website die aan vernieuwing toe is?

Vandaag de dag ontwikkelt het internet zich ontzettend snel. Het is daarom belangrijk om je website up to date te houden, zodat deze aantrekkelijk blijft voor bezoekers. Is je website visueel niet meer aantrekkelijk, traag of vinden potentiële klanten hun weg niet meer op/naar je website? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen jouw website een frisse start geven om de kwaliteit van de website te verbeteren en ervoor te zorgen dat je website up to date blijft.

Wanneer je website namelijk niet wordt bijgehouden dan heb je de kans dat je concurrent je voorbij gaat in de Google ranking en daardoor ook meer klanten zal aantrekken, die jouw klanten hadden kunnen zijn. Dit voorkomen is waar wij gespecialiseerd in zijn. Wil je weten hoe we dat doen? Lees dan verder.

Zo helpen we je vooruit

Als we met de website aan de slag gaan dan is dat bij ons niet alleen een nieuw design. In tegenstelling tot andere webbureau's gaan we niet alleen de breedte maar ook de diepte in met je website. Hierbij kan je denken aan; Je online strategie flink onder de loep nemen en kijken waar voor jou de kansen liggen online. Dit doen we door je te adviseren over landingspagina's, ideeën om bezoekers aan je te verbinden, zoekwoord onderzoek en nog veel meer. Want door het doel van je website voor ogen te houden, kunnen we je helpen aan meer dan alleen een website

Ons werk

Samen met de Beterlopenwinkel zijn we het hele proces ingegaan om hun webshop te verbeteren. Van bedenken tot oplevering hebben wij ze geholpen in het tot het recht laten komen van hun product, het verbeteren van hun website (d.m.v. een API-koppeling), en het neerzetten van de marketingstrategie. Dit hebben wij gedaan met betrokkenheid en op een klantgerichte manier.

beterlopenwinkel-case

Kwaliteit staat bij onze websites voorop

Wij staan voor kwaliteit en om deze kwaliteit in je website te laten doorklinken, doen wij standaard een aantal dingen:

 • Door middel van ons software pakket maken wij je website professioneel zowel aan de voorkant als aan de achterkant, zodat je uiteindelijk makkelijk zelf jouw website kan bijhouden.
 • We stellen online marketing in.
 • We helpen je inzicht te krijgen in bezoekersstatistieken
 • We maken de website mobiel compatibel
 • We zorgen ervoor dat je een snelle website krijgt, dat verhoogt het gebruikersgemak voor de bezoeker.
 • We maken je website zichtbaarder, zodat je meer bezoekers aantrekt.
 • De webhosting wordt verzorgd via onze geoptimaliseerde servers, waardoor je pagina binnen no time laad.

Mochten er naast deze dingen nog andere activiteiten nodig zijn om je website te verbeteren dan doen we dat natuurlijk graag.

Maar dat kost zeker wel veel?

Bij ons hoeft een goede website niet duur te zijn, door onze expertise en ervaring kunnen we je op een effectieve en efficiënte manier helpen. Dat scheelt jou en je bedrijf weer tijd en voor ons is het een kleine moeite. Doordat we een klein bedrijf zijn, gespecialiseerd in websites, is onze aanpak persoonlijker en hebben we weinig extra kosten zodat we je prijs zo laag mogelijk kunnen houden. We kunnen het zo goedkoop of zo duur maken als je wilt, maar of het nou goedkoop of duur is we zorgen altijd dat jouw bezoekers je klanten worden. Contact ons gerust of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Zelf je website aan kunnen passen

Na de vernieuwing van je website bieden wij je de mogelijkheid om heel eenvoudig zelf je website te bewerken bij toekomstige wijzigingen. Op deze manier geven wij je website een frisse start, zodat je daarna zelf je website op een eenvoudige manier kan blijven beheren.

 • Kwaliteit tegen betaalbaar tarief
 • Een team van specialisten dat voor je klaar staat
 • Zelf makkelijk je website aanpassen
 • Onze websites zijn snel
 • We optimaliseren onze website op SEO
 • Gebruikerservaring staat op nummer één
 • Flitsend design
 • We denken met je mee
 • We zijn niet te verlegen om onze mening te geven
 • Uiteindelijk moet jij er blij mee zijn
yolande-heerkens-kanstegenkanker-150x150

Yolande Heerkens

Stichting Kans Tegen Kanker

Voor onze Stichting Kans Tegen Kanker was het tijd voor een vernieuwde website. Tijdens onze zoektocht kwamen we  uit bij Online With You en het klikte meteen. De website die er nu staat is met recht een prachtig visitekaartje. Wat ook heel fijn is dat er heel erg wordt meegedacht op het gebied van online marketing en analytics om verder te groeien zodat we nog meer mensen kunnen helpen. Voor onze stichting is dit goud waard!

tessa-vellema-about-health-online-150x150

Tessa Vellema

About Health Online

Online With You heeft mij een prachtige website bezorgd waar ik voor mijn onderneming echt trots op ben! Je website is in de online wereld toch 'het eerste gezicht' van je onderneming, en dat moet meteen goed zijn. Verder is ons contact professioneel, maar fijn verlopen en zijn er vanuit Online With You aanvullingen, ideeën, oplossingen etc. aangeboden om de website nog beter te maken.

frans-bon-visie-150x150

Frans Bon

Bonvisie

Online with you heeft een mooie website voor mij gemaakt. Het hele proces klopte. Van de eerste kennismaking tot aan de website. Dankzij veel praktische tips ziet het er top uit.

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en krijg geheel vrijblijvend een offerte toegestuurd.

Scroll naar boven