arrowowy

Verhoog uw online aanwezigheid met online marketing.

Een goede website is slechts het begin. De echte uitdaging is om mensen te laten bezoeken. Veel eigenaren van websites staan voor dezelfde situatie: nadat ze hun site hebben gelanceerd, realiseren ze zich dat het aantrekken van bezoekers een andere uitdaging is. Als je moeite hebt om verkeer te genereren, kunnen we helpen. Ons bedrijf, "Online with You," creëert gepersonaliseerde online marketingstrategieën. Deze strategieën brengen het juiste publiek naar je website.

Transformeer Uw
Online Aanwezigheid

Til uw merk naar een hoger niveau met geavanceerde weboplossingen die zijn afgestemd op uw unieke behoeften. Onze expertise in op maat gemaakte websites en dynamische webshops garandeert dat uw digitale aanwezigheid niet alleen opvalt, maar ook effectief betrokkenheid creëert en uw doelgroep converteert. Door innovatief ontwerp te combineren met strategische functionaliteit, creëren we online ervaringen die resoneren met uw klanten en bedrijfsgroei stimuleren. Werk met ons samen om uw stempel te drukken in de digitale wereld, waar kwaliteit creativiteit ontmoet en resultaten verwachtingen overtreffen.

marketing

Verhoog het verkeer, Stimuleer de betrokkenheid.

Ontgrendel het volledige potentieel van uw online bedrijf met gerichte online marketingstrategieën. Door SEO, sociale media en Google Ads te gebruiken, positioneren we uw merk waar het het meest toe doet, met als resultaat een verhoogde zichtbaarheid en blijvende groei.

Uw Succes, Onze Toewijding

Werk met ons samen voor voortdurende ondersteuning en innovatie op digitaal gebied. Ons toegewijde team zet zich in voor uw succes en biedt gepersonaliseerde oplossingen en inzichten waarmee u voorop blijft lopen in het steeds evoluerende digitale landschap.

Diensten

Aangepaste online marketingstrategie

We beginnen met het ontwikkelen van een op maat gemaakte online marketingstrategie die aansluit bij uw bedrijfsdoelstellingen en gericht is op uw ideale klanten.

Zoekmachinereclame (SEA)

Gebruik platforms zoals Google Ads om uw website bovenaan de zoekresultaten van zoekmachines te plaatsen, waardoor de zichtbaarheid en de klikfrequenties toenemen.

Social Media Advertising

Maak gebruik van de kracht van sociale mediaplatforms, waaronder Facebook, Instagram en LinkedIn, om uw advertenties op een specifieke doelgroep te richten, zodat uw boodschap de juiste doelgroep bereikt.

Google Analytics-integratie

Houd de prestaties van uw website bij met Google Analytics, waardoor u waardevolle inzichten krijgt in bezoekersgedrag en campagne-effectiviteit.

Gerichte campagnes voor specifieke demografische groepen

Of uw publiek nu bestaat uit jonge Utrechtse stellen of een andere specifieke groep, wij maken uw advertentiecampagnes op maat om hen effectief te bereiken en te engageren.

Continue optimalisatie

Our team continuously monitors and adjusts your campaigns for optimal performance, ensuring your marketing efforts yield the best possible results.

Wat onze klanten zeggen

Heel blij met de service! Mijn website is precies wat ik wilde en loopt als een trein.
Deborah
Wat een goede ervaring heb ik met Daniel gehad bij het ontwikkelen van mijn Saas-platform! Hij is erg aardig, snel en betrouwbaar. Als u op zoek bent naar een bekwame ontwikkelaar om u te helpen met uw project, dan is hij de juiste!
Zakaria ESSIR
Frans

Werk Proces

Contact

Neem contact met ons op

De eerste stap begint als u contact met ons opneemt. U kunt bellen, mailen of het contactformulier invullen. Om u een voorlopige offerte te kunnen geven, moeten we uw vereisten begrijpen. Als u de offerte goedkeurt, kunt u deze online accepteren.

contact-mail (1)

Planning

Strategie en Planning

Na het eerste contact werken we samen met u aan een gedetailleerde strategie en plannen we de campagnes die uw online aanwezigheid zullen versterken. We stellen heldere doelen en kiezen de juiste kanalen om uw doelgroep effectief te bereiken.

planning

Doing

Uitvoering en Beheer

Met de strategie als leidraad, lanceren en beheren wij uw online marketing campagnes. We zetten SEO, pay-per-click advertenties, en social media marketing in om maximale impact te garanderen.

organize

Steun

Ondersteuning en onderhoud.

Na uw laatste revisieronde is de website online! U ontvangt van ons een gepersonaliseerde uitlegvideo zodat u zelf aanpassingen kunt doen aan de website. Heeft u gekozen voor het hostingpakket? Vervolgens zullen wij maandelijks de websitesoftware updaten. Zo zijn wij er zeker van dat de website soepel blijft werken

support

Enkele van onze werken

Online Marketing Pakketten

Starter

$395 - ex. BTW
 • Basis SEO-optimalisatie
 • Google Mijn Bedrijf instelling
 • Maandelijkse prestatierapportage

Basic

$549 - ex. BTW
 • Uitgebreide SEO-optimalisatie
 • Social media integratie
 • Maandelijkse analyse en aanpassing
 • E-mailmarketing setup
Featured

Premium

$695 - ex. BTW
 • Geavanceerde SEO-strategieën
 • Google Ads en Social Ads campagnes
 • Conversie optimalisatie
 • Continue A/B testing en rapportage
 • Influencer en content marketing strategie
Scroll naar boven