arrowowy

Verhoog uw operationele efficiëntie met AI

Ontdek de transformerende kracht van AI-toepassingen met Online With You. Benut geavanceerde AI-oplossingen ontwikkeld met Python, geïntegreerd in WordPress, en gebouwd op veelzijdige technologiestacks om uw bedrijfsprocessen te revolutioneren.

Aangepast aan uw
bedrijfsstrategie

Onze AI-toepassingen zijn op maat gemaakt om naadloos aan te sluiten bij uw strategische doelstellingen. Of u nu op zoek bent om taken te automatiseren, grote gegevens te analyseren, of klantbetrokkenheid te verbeteren, onze op Python aangedreven AI-tools zijn ontworpen om te schalen en zich aan te passen aan uw specifieke zakelijke behoeften.

Conversation between chat bot on screen of phone and customer

Gebruik de kracht van AI

Gebruik de flexibiliteit en efficiëntie van Python voor uw AI-oplossingen. Bekend om zijn krachtige bibliotheken en frameworks, is Python onze taal bij uitstek voor het ontwikkelen van intelligente toepassingen die echte zakelijke waarde genereren.

Geïntegreerd met WordPress

Integreer AI-mogelijkheden rechtstreeks in uw WordPress-site. Onze oplossingen zijn compatibel met uw bestaande WordPress-infrastructuur en verbeteren de functionaliteit van uw website met slimme functies zoals chatbots, aanbevelingssystemen en gepersonaliseerde inhoud.

Diensten

Aangepaste AI-algoritmen

Ontwikkel gepersonaliseerde AI-algoritmen die aansluiten bij uw zakelijke vereisten. Of het nu gaat om data-analyse, voorspellende modellering of complex probleemoplossing, onze Python-experts ontwikkelen oplossingen die naadloos integreren in uw webplatforms.

 
 
 
 

AI-aangedreven chatbots

Verbeter klantinteractie met intelligente chatbots. Onze AI-chatbots kunnen worden geïntegreerd in uw WordPress-site om directe ondersteuning te bieden, vragen te beantwoorden en de algehele gebruikersbetrokkenheid te verbeteren.

Intelligente Analyse

Verkrijg bruikbare inzichten met onze op AI gebaseerde analytische dienst. We maken gebruik van machine learning om big data te verwerken, waardoor we u een uitgebreid begrip van klantgedrag en markttrends bieden.

Natuurlijke Taalverwerking (NLP)

Implementeer NLP om tekstgegevens te analyseren, klantgevoelens te begrijpen, geautomatiseerde inhoud te genereren en interactieve ervaringen te creëren. Onze NLP-services kunnen uw contentstrategie en klantenservice naar een hoger niveau tillen.

Afbeelding en Video Herkenning

Gebruik AI om automatisch visuele inhoud op uw site te analyseren en interpreteren. Van gezichtsherkenning tot dynamische video-inhoudsanalyse, verbeteren onze systemen gebruikersinteractie en beveiligingsmaatregelen.

 
 
 

Geautomatiseerde Workflow Systemen

Stroomlijn uw activiteiten met op AI gebaseerde workflow automatisering. Deze systemen kunnen repetitieve taken beheren, gegevens organiseren en ervoor zorgen dat uw bedrijfsprocessen efficiënt en foutloos zijn.

Wat onze klanten zeggen

What a good experience I had with Daniel on developing my Saas platform ! He is very nice, quick and reliable. If you are looking for a skillful developer to help you out with your project, he is the one !
Zakaria ESSIR
Very happy with the service! My website is exactly what I wanted and is running like clockwork.
Deborah
Frans

Werk Proces

Contact

Neem contact met ons op

De eerste stap begint als u contact met ons opneemt. U kunt bellen, mailen of het contactformulier invullen. Om u een voorlopige offerte te kunnen geven, moeten we uw vereisten begrijpen. Als u de offerte goedkeurt, kunt u deze online accepteren.

contact-mail (1)

Plannen

Ontdekking en Planning: Grondige Bedrijfsanalyse

Het avontuur begint met ons team dat zich verdiept in het hart van uw bedrijf. We voeren grondig marktonderzoek, stakeholderinterviews en data-analyse uit om uw doelstellingen, uitdagingen en het competitieve landschap volledig te begrijpen. Met deze kennis stellen we zorgvuldig een routekaart van AI-strategieën op die aansluiten bij uw visie en de meeste impact bieden.

planning

Ontwikkeling

AI-ontwikkeling en integratie: Op maat gemaakte, Agile ontwikkeling.

Het benutten van de kracht van Python en andere geavanceerde technologiestapels, onze bekwame ontwikkelaars creëren op maat gemaakte AI-toepassingen. Ons agile ontwikkelingsproces zorgt voor flexibiliteit, waardoor we continu kunnen itereren en onze aanpak kunnen verfijnen. Of het nu gaat om integratie met WordPress voor contentbeheer, het verbeteren van e-commerce platforms of het stroomlijnen van serviceactiviteiten, we zorgen ervoor dat onze AI-oplossingen robuust, schaalbaar en naadloos geïntegreerd zijn met uw bestaande digitale ecosysteem.

organize

Steun

Ondersteuning en Evolutie: Continue Verbetering en Optimalisatie.

Implementatie is slechts het begin. We bieden uitgebreide ondersteuning om uw AI-systemen voorop te houden in innovatie. Dit omvat regelmatige updates, prestatieafstemming en adaptieve verbeteringen om te voldoen aan veranderende zakelijke behoeften. We rusten u uit met de tools om uw AI-oplossingen te begrijpen, met trainingssessies en gedetailleerde documentatie. Naarmate uw bedrijf groeit, evolueren onze AI-toepassingen met u mee, waardoor langdurig succes en blijvende waardecreatie worden gegarandeerd.

support

Enkele van onze werken

Website Pakketten

Starter

$395 - ex. BTW
 • Basic AI integration into existing web platforms
 • Simple machine learning model deployment
 • Automated data collection tools
 • Standard customer service chatbot
 • 2 rounds of iteration and refinement
 • Monthly performance reporting

Basic

$549 - ex. BTW
 • Advanced AI solutions tailored for mid-sized businesses
 • Custom chatbots with extended capabilities
 • Enhanced machine learning models for deeper insights
 • Basic NLP implementations for content analysis
 • 4 rounds of iteration and refinement
 • Bi-weekly performance reporting and analysis
Featured

Premium

$695 - ex. BTW
 • Comprehensive AI strategy and full-stack development
 • Comprehensive AI strategy and full-stack development
 • Advanced NLP for multiple languages
 • Image and video recognition systems
 • Continuous integration and deployment pipeline setup
 • Weekly performance analytics with insights and optimization strategies
Scroll naar boven