arrowowy

Verhoog uw zakelijke identiteit met betrouwbare webhosting

Met "Online With You" webhostingdiensten, ervaar ongeëvenaarde uptime en betrouwbaarheid. Onze hostingoplossingen zorgen ervoor dat uw website te allen tijde snel, veilig en toegankelijk blijft, wat het professionele imago verdient van uw bedrijf.

Aangepast aan uw
zakelijke behoeften

Onze webhostingdiensten zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke eisen van uw bedrijf. We bieden schaalbare oplossingen die meegroeien met uw bedrijf, zodat uw online aanwezigheid perfect aansluit, of u nu net begint of uw bereik uitbreidt.

webhosting

Profiteer van hoge prestaties

Maak gebruik van onze state-of-the-art servertechnologie voor optimale websiteprestaties. Geniet van snelle laadtijden en soepele gebruikerservaringen met onze toegewijde middelen en deskundig geconfigureerde servers.

Vloeiende gebruikerservaring

Onze hostingoplossingen geven prioriteit aan de beschikbaarheid en snelheid van uw website, zodat uw bezoekers genieten van een naadloze, onderbrekingsvrije browse-ervaring. Vertrouw op "Online With You" om de betrouwbaarheid te leveren die uw klanten verwachten.

Diensten

Aangepaste Hosting Plannen

Onze plannen zijn ontworpen om een scala aan zakelijke behoeften te dienen, van kleine persoonlijke blogs tot grote e-commerce platforms. Elk plan biedt robuuste functies en betrouwbare ondersteuning op maat van uw bedrijf.

24/7 Ondersteuning en Monitoring

Ons team staat altijd standby om ervoor te zorgen dat jouw website optimaal draait. We monitoren onze servers rond de klok en bieden snelle hulp wanneer je het nodig hebt.

Geoptimaliseerd voor prestaties

Snelheid en efficiëntie zijn cruciaal voor online succes. Onze hostingomgeving is geoptimaliseerd om inhoud snel en efficiënt te leveren, waardoor uw SEO en bezoekers tevredenheid worden verhoogd.

 

Wat onze klanten zeggen

Heel blij met de service! Mijn website is precies wat ik wilde en loopt als een trein.
Deborah
Wat een goede ervaring heb ik met Daniel gehad bij het ontwikkelen van mijn Saas-platform! Hij is erg aardig, snel en betrouwbaar. Als u op zoek bent naar een bekwame ontwikkelaar om u te helpen met uw project, dan is hij de juiste!
Zakaria ESSIR
Frans

Werk Proces

Contact

Neem contact met ons op

De eerste stap begint als u contact met ons opneemt. U kunt bellen, mailen of het contactformulier invullen. Om u een voorlopige offerte te kunnen geven, moeten we uw vereisten begrijpen. Als u de offerte goedkeurt, kunt u deze online accepteren.

contact-mail (1)

Opzet

Van ontwerp tot functionele website.

Zodra u uw tweede ronde van herzieningen bij ons indient, beginnen we met het ontwikkelen van de website. Hiervoor heb je een hostingpakket nodig. Deze kunt u zelf of via ons verkrijgen.
Na het afnemen van een hostingpakket garanderen wij dat de website responsive wordt ontwikkeld. Of bezoekers nu een smartphone, tablet of desktop gebruiken, uw site past zich automatisch aan de schermgrootte en resolutie aan.

coding

Steun

Ondersteuning en onderhoud.

Na uw laatste revisieronde is de website online! U ontvangt van ons een gepersonaliseerde uitlegvideo zodat u zelf aanpassingen kunt doen aan de website. Heeft u gekozen voor het hostingpakket? Vervolgens zullen wij maandelijks de websitesoftware updaten. Zo zijn wij er zeker van dat de website soepel blijft werken

support

Enkele van onze werken

Web Hosting Pakketten

Starter

$395 - ex. BTW
  • Betaalbare en betrouwbare hosting voor kleine websites
  • 24/7 Ondersteuning
  • 99,9% Uptime Garantie

Basic

$549 - ex. BTW
  • Verbeterde prestaties voor groeiende bedrijven
  • Dagelijkse Back-ups
  • Gratis SSL-certificaat
Featured

Premium

$695 - ex. BTW
  • Premium hosting voor websites met veel verkeer
  • Toegewijde Middelen
  • Verbeterde beveiligingsfuncties
Scroll naar boven