Online Marketing

Wel een website, geen bezoekers

Een probleem dat veel website eigenaren bekent in de oren zal klinken. Na een lang proces is je nieuwe website eindelijk af. Je hebt er veel energie en werk ingestoken en het resultaat is erg mooi geworden. Maar op het moment dat je website online gaat kom er achter een probleem. Na drie weken hebben maar een handvol mensen de weg naar je nieuwe website gevonden. Heb jij ook problemen met bezoekers naar je website te krijgen? Dan gaan wij je helpen. We stippelen een online marketing strategie voor je uit. In een kwestie van dagen begint een stroom van bezoekers je website te vinden.

google-analytics-op-scherm

AdWords, Facebook en LinkedIn

Maar hoe doen we dat? We hebben de keuze op een aantal platformen te adverteren. Google is daar de bekendste van.  Is je wel eens opgevallen dat onder de eerste twee zoekresultaten op google in het klein advertentie staat? Dat is waar we jou website ook bij willen zetten. Op deze manier kom je bovenaan in Google te staan en klikken mensen door naar jouw website.

Naast Google kunnen we ook adverteren op Social Media kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Het voordeel van deze kanalen is dat we jouw doelgroep makkelijk kunnen targetten. Zijn 20-30 jarige koppels in regio Utrecht jouw doelgroep? Dan kunnen we zorgen dat alleen zij jouw advertentie te zien krijgen.

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en krijg geheel vrijblijvend een offerte toegestuurd.

Scroll naar boven