Een website waar je klanten blij van worden.

Bij Online With You bouwen we websites en webshops die niet alleen jou tevreden stellen, maar ook je klanten blij maken. Het gaat er immers om dat jouw website ook iets gaat opleveren.

Niet tevreden geld terug garantie
Binnen 3 weken website live
Staan altijd voor je klaar
Mooie en duidelijke website
online-with-you-men-with-glasses
Heel blij met de service! Mijn website is precies wat ik wilde en loopt als een trein.
Deborah
Wat een goede ervaring heb ik met Daniel gehad bij het ontwikkelen van mijn Saas-platform! Hij is erg aardig, snel en betrouwbaar. Als u op...
Zakaria ESSIR
Frans

Word deel van ons groeiende klantenportfolio.

Een website die
omzet genereerd.

Weinig websites zijn echt klantgericht. In de digitale wereld van vandaag zijn er talloze bedrijfswebsites die de focus en behoeften van hun klanten uit het oog verliezen. Bezoekers worden geconfronteerd met verwarrende navigatie, onaantrekkelijke lay-outs en een gebrek aan relevante informatie. Dit leidt teleurstelling bij potentiële klanten, die vaak snel afhaken en elders op zoek gaan naar wat ze nodig hebben.

Frame 27420

Gebrek aan klantgerichtheid

Als je merkt dat bezoekers niet zo lang op je website blijven als je zou willen, als de conversies achterblijven of als je gewoon twijfelt of je website wel aan de verwachtingen van je klanten voldoet, dan is het tijd om actie te ondernemen.

Update van je website

Wij weten exact waar een klantvriendelijke website aan moet voldoen en helpen je dit te realiseren. Dit doen wij door een update te geven aan je huidige website of door een compleet nieuwe website voor je te maken, die wel aan de verwachtingen van je klanten voldoet.

Voordelen

Group 59455

Persoonlijke aanpak

We zijn een klein webbureau met een persoonlijke aanpak. Je zal ons net zo goed kennen als wij jou.

Group 59454

Aandacht voor je website

We verdiepen ons in jouw bedrijf. Alleen op die manier kunnen we een website bouwen die bij je bedrijf past.

Group 59455

Klantgericht

Ons succes is begint met het begrijpen en vervullen van jouw unieke behoeften, met als doel een langdurige samenwerking.

Group 59455 (1)

Beschikbaarheid

Geen last van een langzame helpdesk of ingewikkeld ticket systeem. We zijn altijd bereikbaar voor je.

Group 59455 (2)

Betaalbare prijzen

Door onze unieke handelswijze maken we een op maat gemaakte klantvriendelijke website voor een vriendelijke prijs.

Group 59455 (3)

Kennis en kunde

We hebben jarenlang ervaring op het gebied van websites, webshops en alles wat erbij komt kijken.

Wat onze klanten zeggen

Heel blij met de service! Mijn website is precies wat ik wilde en loopt als een trein.
Deborah
Wat een goede ervaring heb ik met Daniel gehad bij het ontwikkelen van mijn Saas-platform! Hij is erg aardig, snel en betrouwbaar. Als u op zoek bent naar een bekwame ontwikkelaar om u te helpen met uw project, dan is hij de juiste!
Zakaria ESSIR
Frans

Kenmerken

6167359 1

Op maat gemaakt design

We zorgen ervoor dat elk element van je website de kernwaarden en doelen van je merk weerspiegelt, om zo een sterke en herkenbare online aanwezigheid op te bouwen.

3951453 1

Website statistieken

Wij zorgen ervoor dat je website aangemeld wordt bij Google Search Console, stellen tracking in via Google Analytics, en creëren heldere rapportages. Zo blijf je continu op de hoogte van de prestaties van je website.

4738060 1

Handige PageBuilder

Gebruik makend van een intuïtieve pagebuilder, geven we je de vrijheid om zelf aanpassingen te doen. Een website die met je meegroeit, aanpasbaar door jou, op elk moment.

5694782 1

SEO-Tools

Met onze inbegrepen SEO-tools kun je zelf SEO-vriendelijke teksten schrijven, waarmee je de vindbaarheid van je website verhoogt. Neem de controle over je online aanwezigheid.

6393734 1

Geoptimaliseerde gebruikerservaring

We maken een website-indeling die helderheid biedt aan bezoekers, met een focus op gebruiksgemak en intuïtieve navigatie.

7486743 1

Volledig Responsief Ontwerp

Een website die er perfect uitziet op elk apparaat; dat is wat we leveren. Volledig responsief design zorgt ervoor dat je website altijd en overal de juiste indruk maakt.

Hoe we werken

Frame 27410 (2)

Veelgestelde vragen

Alles wat je moet weten over het product en de facturering.

De tijdlijn voor het ontwikkelen van een website varieert, maar wij streven ernaar om het project binnen 4-6 weken te voltooien.

Onze prijzen zijn afhankelijk van uw specifieke behoeften en wensen. Maar de prijs van een website ligt meestal tussen de €800 en €2000 onder normale omstandigheden.

Wij bieden op verzoek oplossingen aan die de toegankelijkheid voor mensen met beperkingen garanderen.

Ja, we bieden oplossingen voor integratie met een scala aan systemen en platforms om een naadloze ervaring te garanderen.

Wij zorgen voor een flexibel ontwerp en bieden een gebruiksvriendelijke page builder voor eenvoudige aanpassingen, zodat u uw website actueel kunt houden en zelf gemakkelijk kunt beheren.

Absoluut, we bieden meertalige ondersteuning en lokalisatiediensten om uw bereik te vergroten en diverse doelgroepen aan te spreken.

Deborah
3 maanden geleden
Heel blij met de service! Mijn website is precies wat ik wilde en loopt als een trein.
Zakaria ESSIR
2 maanden geleden
Wat een goede ervaring heb ik met Daniel gehad bij het ontwikkelen van mijn Saas-platform! Hij is erg aardig, snel en betrouwbaar. Als u op...
Frans
een jaar geleden
Avatar group

Zullen we kennismaken tijdens een kop koffie?

Blogs

Waarom landingspagina’s onmisbaar zijn voor online succes

In het digitale tijdperk waar elke klik telt en de concurrentie slechts een muisklik verwijderd is, wordt het steeds crucialer…

Waarom is website snelheid belangrijk voor SEO?

Verhaal van Tom Het is een warme zomerdag in augustus. De zon schijnt fel en er waait een zacht briesje…

Scroll naar boven