Webshop ontwikkelen

Wij helpen je met het creëren of ontwikkelen van een webshop zodat jouw product tot zijn recht komt

Investeren in jouw webshop

Tegenwoordig wordt meer dan de helft van de verkopen online gedaan.  Het is daarom als bedrijf essentieel om een webshop te hebben om je product of dienst te verkopen. Wij kunnen je helpen bij het opzetten of ontwikkelen van jouw webshop. Daarnaast kunnen wij met onze expertise je helpen om meer sales uit je webshop te halen, door je webshop zichtbaar en gebruiksvriendelijk te maken.

Wat we doen

Om de kwaliteit van je nieuwe webshop te garanderen ontwikkelen wij altijd met de volgende standaarden:

  • Wij maken de webshops op basis van de WordPress plugin WooCommerce. Dat is een van de beste platforms voor het bouwen van een webshop, en zorgt dat jouw webshop ontzettend veel mogelijkheden en functionaliteiten heeft.
  • Door middel van ons software pakket maken wij je website professioneel zowel aan de voorkant als aan de achterkant, zodat je uiteindelijk makkelijk zelf jouw website kan bijhouden.
  • We helpen je met het aanscherpen van je marketing
  • Door onze ervaring laten we je zien wat werkt in het op de kaart zetten van jouw webshop.
  • We helpen je na afloop met de Analytics cijfers, zodat we een goed beeld krijgen van waar de webshop nog meer verbeterd kan worden.

Mochten er naast deze dingen nog andere activiteiten nodig zijn om je webshop te verbeteren dan doen we dat natuurlijk graag.

Wat zijn de kosten?

Bij ons hoeft een goede webshop niet duur te zijn, door onze expertise en ervaring kunnen we je op een effectieve en efficiënte manier helpen. Dat scheelt jou en je bedrijf weer tijd en voor ons is het een kleine moeite. Doordat we een klein bedrijf zijn,  is onze aanpak persoonlijker en hebben we weinig extra kosten zodat we je prijs zo laag mogelijk kunnen houden. We kunnen het zo goedkoop of zo duur maken als je wilt, maar of het nou goedkoop of duur is we zorgen altijd dat jouw bezoekers je klanten worden. Contact ons gerust of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Je webshop beheren

Als onderdeel van onze Webview service bieden wij je, na de ontwikkeling van de webshop, je de mogelijkheid om heel eenvoudig zelf je webshop te beheren bij toekomstige wijzigingen. Op deze manier geven wij je webshop een frisse start, zodat je daarna zelf je webshop op een eenvoudige manier kan blijven beheren.

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en krijg geheel vrijblijvend een offerte toegestuurd.

Scroll naar boven