Een website nodig, beter dan die van je concurrenten?

Vandaag de dag is de concurrentie enorm online. Je moet van goede huizen komen om mee te doen in je branche. En dan zijn er ook nog de grote spelers, die een onbeperkt advertentiebudget lijken te hebben. Het is daarom belangrijk om een website te hebben die goed presteert.

Bij Online With You helpen we je hierbij. Wij maken websites op maat, geoptimaliseerd om winstgevend te zijn en goed te scoren op Google.

Laat je gegevens achter

En we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe we jou helpen?

Wij snappen dat je het liefst niet teveel tijd kwijt bent aan het onderhouden van je website, maar dat je tegelijkertijd wel bovenaan wilt staan in de zoekmachines. Daarvoor heb je een goed opgebouwde website nodig. Bij Online With You hebben we een bewezen stappenplan ontwikkeld waarmee jouw doelstellingen, gecombineerd met de laatste technieken, tot een goed presterende website verwerken.

Conversie steeg
%
in 3 maanden

Hoe de conversie van Paul met ruim 30% steeg na het lanceren van zijn nieuwe website

Het succesverhaal achter Pauls verhoogde conversie is geen geheim. Hij besloot een kans te wagen en lanceerde een nieuwe website voor de Beterlopenwinkel in samenwerking met Online With You. Met een verbeterd ontwerp en een eenvoudigere navigatie zag Paul een onmiddelijke verbetering van zijn conversiepercentage.

Website die doelen behaald

Wat we vaak fout zien gaan bij reguliere webbureau's is dat er dagen worden geïnvesteerd in het maken van een mooi design, maar dat er bij het ontwerpen nauwelijks of géén rekening wordt gehouden met de door jouw gestelde doelen. Met als gevolg een website met een laag conversiepercentage.

Daarom bespreken we vooraf met jou wat de doelen zijn die je wilt bereiken. Dit kan bijvoorbeeld het opvragen van een offerte of het inschrijven bij een nieuwsbrief zijn. Vervolgens richtingen onze designers zich tijdens het ontwerpen specifiek op de doelen die we vooraf hebben gedefinieerd.

Tessa aan het woord

Online With You heeft mij een prachtige website bezorgd waar ik voor mijn onderneming echt trots op ben! Je website is in de online wereld toch 'het eerste gezicht' van je onderneming, en dat moet meteen goed zijn. Verder is ons contact professioneel, maar fijn verlopen en zijn er vanuit Online With You aanvullingen, ideeën, oplossingen etc. aangeboden om de website nog beter te maken.

tessa-vellema-about-health-online-150x150

- Tessa Vellema

screens-jorrit-boerma

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.